Lily drone niet beschikbaar voor 2017

Lily drone niet beschikbaar voor 2017
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
De langverwachte lily drone begon als een groot succesverhaal in mei 2016. 


Mensen die de Lily drone afgelopen jaar hebben gereserveerd mogen nog langer wachten. In eerste instantie zou de drone in de zomerperiode uitkomen, maar daar is geen sprake meer van. Vooruitzichten richten zich nu op de feestdagen. 

Lily is een drone die is ontwikkeld voor het gemak. Deze bestuur je niet meer met een controller, maar weet zelf hoe zij een object moet volgen. Zo worden selfies, vakantievideo's en actiemomenten nog makkelijker vast te leggen. Daarbij kan de drone ook op het water landen. 

lily
Zo klinkt de Lily als een droom, eentje die misschien te ver gegrepen is geweest. De vertraging komt doordat de ontwikkeling nog niet geperfectioneerd is. Terwijl de Lily nog op zich laat wachten, wordt zij van alle kanten ingehaald door andere modellen. De DJI Mavic is een goed voorbeeld hiervan. Officieel is er nog niks gereleased van DJI, maar er is informatie uitgelekt. De Mavic zou - volgends speculanten - tot hetzelfde in staat zijn als de Lily. En daarbij zou deze ook minder wegen en compacter op te vouwen zijn. Een ander groot voordeel aan de Mavic is dat deze in de maand september al uit komt. De vraag is of Lily zich - wanneer deze daadwerkelijk uitkomt - nog kan onderscheiden van de concurrentie.
Auteur
Alysha
Author: AlyshaEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!