Droneliefde in nieuwe film In the Robot Skies

Droneliefde in nieuwe film In the Robot Skies
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
De kortfilm In the Robot Skies wordt helemaal gefilmd door drones, maar ze spelen ook de hoofdrol.


De film die deze week uitkomt op het London Film Festival werd geheel door drones opgenomen. Het bijzondere hieraan is dat de drones niet werden bestuurd, maar totaal zelfstandig vlogen. 

Het zelfstandig vliegen is echter niet het enige wat ze met de drones wilden doen. De drones spelen ook nog eens de hoofdrol in de film. Het idee hierachter is dat drones steeds normaler worden in de Westerse cultuur. Het is nieteens zo ver gezocht dat in de toekomst allemaal autonome drones rondvliegen. Daarom wekt de film ook bezorgdheid op bij mensen: hoe gaat er rekening gehouden worden met onze privacy?

Het verhaal gaat over twee tieners die worden gezocht door de politie, maar ook door een beveiligingsnetwerk bestaande uit drones. Om contact met elkaar te blijven houden hacken ze twee drones, waarmee ze met elkaar kunnen communiceren. Op deze manier worden de twee verliefd op elkaar.

Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt, maar we houden het in de gaten!

robot01a
Auteur
Alysha
Author: AlyshaEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!