Gevangenis moet no-fly zone worden

Gevangenis moet no-fly zone worden
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De vraag is gestelt aan dronefabrikanten om hun geofencingsysteem aan te passen voor gevangenissen

Drones worden redelijk vaak ingezet voor het illegaal binnen smokkelen van goederen bij gevangenissen. Zeker in Groot-BritanniĆ«, waar door middel van drones de smokkeling is verergerd. 

Dit probleem kan op verschillende manieren worden aangepast. Uiteraard kunnen gevangenissen meewerken door netten over de binnenplaats te spannen. Maar de vraag ligt nu bij dronefabricanten of zij mee willen werken. Geofencing houdt in dat de GPS bepaalde gebieden afbakend. Bij de nieuwe, wat grotere drones zit geofencing meestal erbij in gebouwd. Door gevangenissen toe te voegen aan hun systeem zouden drones daar niet meer kunnen vliegen.

Het plan is echter niet zo waterdicht. Velen weten al dat het mogelijk is om dit systeem te omzeilen. Daarbij kunnen criminelen ook eigen drones gaan bouwen. In ieder geval zou het ze lastiger gemaakt worden.

Auteur
Alysha
Author: AlyshaEmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Creator
Ik ben gedreven, leergierig en een doorzetter. Ik ben breed opgeleid van video tot animatie, en daar ligt mijn passie ook. Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe!